GIMP Suomi • #gimp-suomi @ freenode

Galleria


GIMP-kikkailija sinisissä tunnelmissa

Tämä kuva on tehty neljästä eri tasosta. Aluksi muokkailin pohjimmaista tasoa, jossa on tuo maisema sekä papukaijat sinisemmäksi. Sitten liitin tekemäni perhos-ja ruusukuvat transparenttitaustoineen ja viimeiseksi läiskäistiin kehys. Avot!

blueparrots.PNG Nimuelinpurple_001.PNG
Äänestä tätä kuvaa (äänet: 3.5/5 4 äänellä)

Kommentti 1 - 4 4:n joukosta
Sivu: 1

krisu   [29.10.2008 klo 17:31]
Upea, paitsi ne kukkien reunat ovat vähän rakeiset :/ Varmaan otettu jollain taikasauvalla ne pois, vaikka se on helppo niin sillä ei saa niin hyviä tuloksia.
Inspect   [30.10.2008 klo 19:10]
Jos oot tehny kaikki ite niin ei voi sanoa muuta kun että hienoa
kokhoniemi   [31.10.2008 klo 18:09]
Kehykset ovat periaatteessa hienot mutta itse en pidä niistä. Pienet yhden pikselin reunukset olisi omasta mielestäni sopineet paremmin, mutta tämähän on tietenkin vain mielipiteeni. Toisaalta tämän voi ajatella jonkin taiteilijan kehyksiin päätyneeksi maalaukseksi, jolloin kehykset sopisivat kuvaan hyvin.
Kuvassa on kyllä eksotiikkaa, josta ainakin itse pidän..
Nimuel   [04.11.2008 klo 18:26]
Krisu: Juuh, ruusut ei o ihan kaikkein parhaimmat. Yleensä rajaan paremmin..Tämän kuvan tarkoitin aika pieneksi pinnaksi yhteen isompaan kolmiulotteiseneen teokseen jonka tein joten ei tarvinnu olla niin viimeisen päälle. Kokohoniemi: En itse noista kehyksistä myöskään niin perusta. Aika tylsät ovat, mutta ne tarvittiin kun tämä kuva tuli yhdeksi tekstuureista sellaiseen fantasiahuonekalujen ja -suihkulähteen kolmiulotteiseen settiin. Inspect: pohjakuva muokattu valmiista kuvasta ja sitten kolme transparenttia kerrosta lisätty. Kiitos kaikille palautteesta!

Kommentti 1 - 4 4:n joukosta
Sivu: 1