GIMP Suomi • #gimp-suomi @ freenode

Galleria

Klikkaa kuvaa nähdäksesi se täysikokoisena

Aurinkokunta

Innostuin tästä ajatuksesta selaillessani galleriaa (oisko ollu Inspectin työ joka sytytti hehkulampun). Työnä tämä ei ole mitään huipputasoa, itseasiassa hävettää laittaa tällainen työ kaikkien näkyville. Planeetat periaatteessa ihan OK, mutta laiskuuden iskettyä olen vain kopioinut muut planeetat ja tuon kuun tuosta isoimmasta planeetasta. (skaalaus + väriä). Laitoin myös kiertoradat näkyviin, vaikka niihinkin olisi kannattanut jotakin perspektiiviä vielä vääntää. Kuvaan mahtuisi vielä paljon objekteja (sillä niitähän avaruudessa riittää)

abstractlabyrinth.png avaruus_rojekti.jpg colouroflife.png Insanity.png SomebodyX.png
Äänestä tätä kuvaa (äänet: 3.5/5 10 äänellä)

Kommentti 1 - 5 5:n joukosta
Sivu: 1

kokhoniemi   [31.10.2008 klo 23:41]
Ja tuon kuun varjo on hivenen väärässä kohtaa valoon nähden. Työssä on siis paljon epäkohtia, mutta onneksi on tuo xcf-formaatissakin niin voi vielä kehitellä sitä.
PowerLife   [01.11.2008 klo 13:11]
Tähdet taustalla toimii tosi hyvin. Mua häiritsee lähinnä noiden planeettojen pinnat. Reunasta ihan valkoinen, sitten laimeen näköstä suttua ja lopuksi pelkkää mustaa. Niitä vois stailata hiukan tasasemman olosiksi ja jättää planeetan pintaa enemmän näkyviin.
Inspect   [01.11.2008 klo 14:31]
Parempi kun mun versio Erittäin iloinen
Japustiini   [05.11.2008 klo 01:14]
Varjot ovat väärissä kohdissa ja muutenkin nuo planetaat ovat aika scheissea, mutta kokonaisuutena kuva on hyvä, ja asettelu iskee. Tausta on upea!
kokhoniemi   [05.11.2008 klo 21:48]
Juu, oikeastaan pelkästään kuun varjo on väärässä kohtaa. Tietenkin varjojen pitäisi olla pienemmät, aurinkoa lähempänä olevan planeetan varjo on toki sekin hiukan väärässä kulmassa. Mutta planeettoja oli pakko kääntää, muutoin ne vasta olisivatkin näyttäneet toistensa kopioilta. Eikä tuo planeetta minuakaan miellytä, taisin tehdä liian paksun pilvikerroksen siihen, jolloin pintaa ei näy ollenkaan. Pitänee kattoa jos viittis tehä vaikka kolme erillistä planeettaa aivan ajan kanssa. Mut kiitoksia palautteest

Kommentti 1 - 5 5:n joukosta
Sivu: 1