GIMP Suomi • #gimp-suomi @ freenode

Muu grafiikanteko


kokhoniemi: Muotokuvasta logoksi Tämän oppaan avulla luotte (henkeäsalpaavan) hienoja kuvamanipulaatioita. Oppaasta on hyötyä esimerkiksi keskustelufoorumeilla käytettäviä avatar-kuvia luotaessa. Opas on aika haastava, joten Gimpin perusasioiden hallitseminen on suotavaa. [07.05.2011 19:25]:


Peltzi: Kulunut betoni Asepalvelukseni alkaa huomenna, joten päätin viimeisenä palveluksenani Gimp -yhteisöllemme tehdä tunnelmaan sopivan efektin oppaan. Käytin tätä efektiä hiljattain Gore -työssäni, mutta tämä on hieman paranneltu menetelmä. Katsokaas: http://gimp-suomi.org/oppaat/concrete/malli. [12.07.2009 21:29]:


Peltzi: Kiiltoefekti Olen tämän näköistä efektiä käyttänyt töissäni toisinaan, ja mielestäni se on hyvin tyylikäs. Nyt on aika jakaa sen luomisen taito. Avaa siis GIMPpisi niin ryhdytään toimeen! 1. Luo uusi kuva Valitse itse sopiva koko. Täytä se mustalla. [23.02.2009 18:19]:


Peltzi: Liekki Nyt tehdään riehuvia lieskoja. Joitain liekkioppaita olen nähnyt, mutta niissä on useinmiten joitain puutteita. Realistisimmat tuntuvat aina täyttävän koko kuvan (niin, että lieskat ylettävät kuvan ulkopuolelle. Mitä hyötyä niistä sitten on?), ja muut ovat rumia. [28.01.2009 18:31]: