Sivu 13/20

Re: Kysy Gimpressionistilta

ViestiLähetetty: 07.09.2009 17:48
Kirjoittaja Hoosianna4
Hei. Eka postaukseni, btw.

Niin, eli minulla on gimp 2.6.0, enkä löydä sieltä mistään ”Laajennokset”=>”Script-Fu”=>”Kuviot”=>”Luo kartta”-kohtaa.

Itse asiassa minulla ei ole tuota "laajennokset" kohtaa missään. Tiedän että ne on nyt yhdistetty suotimiin, mutta en löydä tuota suotimistakaan. Haluaisin kokeilla tätä, mutta en osaa tehdä maapalloa. Viisaat, auttakaa.

Re: Kysy Gimpressionistilta

ViestiLähetetty: 11.09.2009 13:02
Kirjoittaja Japustiini
Tuo opas on tehty jollekin ikivanhalle gimpille. Koita etsiä valikoista jotain karttoihin viittaavaa - siellä se on. Suotimen nimi on voinut vaihtua ja suomennokset nyt ovat mitä ovat.

Re: Kysy Gimpressionistilta

ViestiLähetetty: 11.09.2009 20:13
Kirjoittaja Peltzi
Hoosianna4 kirjoitti:Hei. Eka postaukseni, btw.

Niin, eli minulla on gimp 2.6.0, enkä löydä sieltä mistään ”Laajennokset”=>”Script-Fu”=>”Kuviot”=>”Luo kartta”-kohtaa.

Itse asiassa minulla ei ole tuota "laajennokset" kohtaa missään. Tiedän että ne on nyt yhdistetty suotimiin, mutta en löydä tuota suotimistakaan. Haluaisin kokeilla tätä, mutta en osaa tehdä maapalloa. Viisaat, auttakaa.


Japustiini tuossa antoikin jo vähän vihiä. Tarkemmin ongelmaasi pureutuen...
Työkalupakki-ikkunan työkaluriviltä ennen löytynyt Laajennokset->Script-FU->Kuviot löytyy nykyisin sijainnista Tiedosto->Luo->Kuviot. Hakemasi skripti Luo kartta löytyy sieltä entisellä nimellään.

tallennus ei onnistu:abstract_taustakuva, miksi

ViestiLähetetty: 22.09.2009 07:13
Kirjoittaja suvela99
Miksi tallennus ei onnistu ohjeiden mukaan
abstract_taustakuva
kysyy suvela99

Yhdistin "Kysy Gimpressionistilta"-ketjuun.
-PL

Re: tallennus ei onnistu:abstract_taustakuva, miksi

ViestiLähetetty: 22.09.2009 13:17
Kirjoittaja kokhoniemi
Kai kirjoitit tiedostomuodon tunnisteen nimen perään? Eli tässä tapauksessa abstract_taustakuva.jpg.

Re: tallennus ei onnistu:abstract_taustakuva, miksi

ViestiLähetetty: 22.09.2009 15:59
Kirjoittaja Hetsku
Voisitko kertoa, mitä olit tekemässä, miksi tallennus ei onnistunut (tuleeko joku virheilmoitus tms). Vähän vaikea auttaa, jos et kerro ongelmaa.

Re: Kysy Gimpressionistilta

ViestiLähetetty: 22.10.2009 01:06
Kirjoittaja cahfi
Itselläni bugittaa

Värit --> Määritä --> Värin vaihto ikkuna. Eli en saa valintaikkunan kokoa muutettua ja se mikä lie, kun en edes nää "ok" nappi tai mistä toiminto hyväksytään napukka on liian alhaalla. Itselläni tosin acerin (miniläppäri) ollut ½vuotta, eikä ennen ole tälläisiä ikkuna ongelmia esiintynnyt.

Jos, ette ymmärtänneet ongelmaa voin toki lähettä kaappauksen. Voikohan gimpin omille sivuille lähettää jonkinmoista bugiraporttia jostain? Tosin en tiedä riittäisiköhn oma enkkuni siihen.

Edit: http://i765.photobucket.com/albums/xx300/TM-PRO/ongelma.jpg Siinnä toi ongelma nyt kuitenkin kuvallisena.

Re: Kysy Gimpressionistilta

ViestiLähetetty: 22.10.2009 11:21
Kirjoittaja PowerLife
No enterin tökkäämisen pitäisi vastata OK:n klikkaamista. Mutta luulisin, että ongelma on vain näyttösi pienuus. Mutta eipä siinä olisikaan kuin "OK" ja "Peru" napit :D

Re: Kysy Gimpressionistilta

ViestiLähetetty: 23.10.2009 15:44
Kirjoittaja Peltzi
Juuh miniläppäri on kyllä äärimmäisen huono vaihtoehto kuvankäsittelyyn, näytön koko kun ei mitenkään ota riittääkseen. Kannattaa ottaa muuten Gimpin Small -teema käyttöön, se saattaa auttaa. Tutki asetuksia.

Re: Kysy Gimpressionistilta

ViestiLähetetty: 15.11.2009 16:50
Kirjoittaja santtuus
Ongelmani on että kuva pitäisi muuttaa tiedostomuotoon jpg, jpeg, png, bmp, wbmp, gif tai tiff.
Kun painaa siitä valitse tiedoston tyyppi niin se ei ehdota mitään äsken mainituista vaihtoehdoista. Tarvitsisin apua nopeasti. Kiitos.