GIMP Suomi • #gimp-suomi @ freenode

Keskustelu

Piirtopöytä

Keskustelua tietokoneista, niiden raudasta ja ohjelmista.

Re: Piirtopöytä

ViestiKirjoittaja kokhoniemi » 12.12.2010 22:08

Se on hyvä valinta. Tällä hetkellä itelläkin on ko. lauta, tosin A5-kokoisena. Edullinen ja laadukas kapine.
kokhoniemi
 
Viestit: 196
Liittynyt: 05.06.2008 19:21

Re: Piirtopöytä

ViestiKirjoittaja Nuti » 24.12.2010 21:46

No niin, nyt on se lätty! ^^ Mallina toimii Bamboo Fun Pen & Touch Medium. Aluksi ajattelin pyytää lahjaksi Smallia, mutta sitten tuumin että vähän isompi lätty on parempi jos muuttaa tulevaisuudessa isompinäyttöiselle koneelle. Suurkiitos täällä aiheesta neuvoneille, olen oikein tyytyväinen ainakin tähän näppi(- ja kynä-)tuntumaan! Kämmensyrjästäkään ei tarvitse huolehtia, käsiominaisuus menee pois päältä kun kynän kärki on parin sentin päässä lätystä.

Mutta minulle pukkasi pientä käytännön ongelmaa pintaan: Kynän pyyhekumi ei toimi, vaan sen sijaan se ottaa pyyhekumipäällä sudin esille. Miten sitä voisi muuttaa? Entä miten voi muuttaa esimerkiksi sudin oletusasetuksia? Haluaisin esimerkiksi sudissa niin, että painetunnistin määrää siveltimen jäljen leveyden, mutta nyt oletusasetus on se, että paine määrää sudin jäljen läpinäkyvyyden. On hieman ärsyttävää vaihtaa se joka kerta.

Niin ja: Hyvvää jouluu! < B )

E: Niin ja: Mitä Bamboo Dockilla oikeastaan tehdään? Se ainakin aukenee ärsyttävästi samalla kun mese avautuu tietokonetta käynnistettäessä, ja jos sillä ei mitään elämää suurempaa tarkoitusta ole, poistaisin mielelläni sen.
Nuti
 
Viestit: 12
Liittynyt: 06.06.2009 12:10

Re: Piirtopöytä

ViestiKirjoittaja Peltzi » 25.12.2010 23:26

GIMP käsittelee kynän päitä niin, että kumpikin pää käyttää sitä työkalua, joka sillä päällä on valittu. Jos siis kosketat pyyhekumipäällä pyyhekumityökalua, se tulee aina automaattisesti käyttöön, kun tökit pöytää kynän kumipäällä.

Sama pätee työkalujen asetuksiin.
Kuva
Avatar
Peltzi
Perustaja
 
Viestit: 480
Liittynyt: 01.12.2007 23:13
Paikkakunta: Tampere

Edellinen

Paluu Tietotekniikka

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa

cron